Blog

< Terug

Coming up: Equil patchpomp

Equil banner

Thema: Introductie nieuw product


Onderwerp
: Equil patchpomp

Diabetes is hard werken, zeker als je diabetes een eigen willetje heeft. Wat dat betreft heb je er al gauw een fulltimebaan bij. Dat daar nogal wat doorzettingsvermogen bij komt kijken, dat beseffen we maar al te goed. Sterker nog: we zijn er flink van onder de indruk!

Daarom hebben we bij ons op kantoor in levensgrote letters ‘Diabetes is topsport!’ op de muur gekalkt. Want topsporters verdienen gewoon het beste materiaal. Tegelijkertijd weten we: mens is uniek en een insulinepomp is nooit een one-size-fits-all. Daarom is het goed dat er wat te kiezen valt. Zodat je een pomp hebt die bij jou past – niet andersom. Jij verdient een systeem dat flexibel met jouw ritme meebeweegt.

“Waar jij ook die energieboost van krijgt, wat jouw hart ook laat zingen: met Equil lukt het.”

Daarom lanceren we binnenkort een nieuwe insulinepomp. Een patchpomp, wel te verstaan! Eentje die het begrip ‘patchpomp’ anders benadert. “Think different”, zei Steve Jobs ooit. Equil is een patchpompsysteem die je heel eenvoudig de reservoirs laat vervangen. Een echte uitkomst, zeker voor mensen met een hoger insulineverbruik.


We snappen namelijk heel goed dat je graag meer grip hebt op je diabetes. En meer grip op je diabetes, dat houdt zoveel méér in dan alleen die goede waarden.


Meer grip op je diabetes betekent: meer vrijheid. De vrijheid om te dromen, te sporten, te werken, om ouder of kind te zijn, om te chillen met je vrienden en om op z’n tijd eens lekker vakantie vieren. Maar grip op je diabetes betekent ook: de vrijheid om even in het gras te liggen niksen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Gewoon, omdat het kan.


We hebben Equil uitgebreid laten testen en een METC-goedgekeurde pilot laten uitvoeren in zowel het Haaglanden Medisch Centrum als in het Groene Hart Ziekenhuis. Nieuwsgierig? Lees hier de blog met de resultaten!


Lancering

Equil wordt naar verwachting in januari 2022 gelanceerd. De gefaseerde introductie verloopt bijzonder gecontroleerd en zorgvuldig. We laten niets aan het toeval over, zodat jij kunt rekenen op de beste service en ondersteuning. Ben je geïnteresseerd in Equil? Geef het aan bij je behandelaar. Je mag natuurlijk ook altijd digitaal bij ons aankloppen! Plan eenvoudig een afspraak en klik hier. Eerst meer weten? Alle informatie over Equil vind je op de website.

Gerelateerde blogposts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!