Blog

< Terug

Equil beschikbaar in Nederland!

Equil banner

Vanaf nu is de Equil patchpomp beschikbaar in Nederland. Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Steve Jobs zei ooit al eens: “Het kost flink wat werk om iets te maken, dat makkelijk te gebruiken is.” Of zoals wij zeggen: goed werk kost tijd. Maar daar pluk jij dan de vruchten van.

Klein maar tjokvol mogelijkheden
Equil is zo klein als een luciferdoosje, maar zit tjokvol mogelijkheden. Onder de motorkap zit een geavanceerde stappenmotor, die een leveringspuls van wel 0.025 eenheden levert. Zo heb je nog meer controle over je insulinetoediening.

 

Ben je hem liever even kwijt dan rijk, om onder de douche te springen, of een frisse duik in het zwembad of een aufguss-sessie? Dan koppel je hem met één druk op de knop af. Zo simpel is dat.

 

De draadloze afstandsbediening is zo eenvoudig, dat je die snel net zo goed kent als de broekzak waar die inzit. En heb je hem even niet bij de hand of geen zin om te pakken? Dan kun je ook direct vanaf de pomp een bolus toedienen.

 

Wel een patchpomp, geen pod-systeem
De reservoirs vul je eenvoudig zelf met de meegeleverde vuladapter. En ben jij iemand die boven de 200 eenheden insuline per drie dagen uitkomt? Dan laat Equil je niet in de steek. Equil werkt met een duurzaam herbruikbaar pompgedeelte. Een leeg reservoir vervang je gemakkelijk zelf.

 

Een-op-een-tje
Benieuwd wat deze krachtpatser nog meer in z’n mars heeft? Plan een-op-een-tje met Gabie, onze adviserend diabetesverpleegkundige. Zij beantwoordt al je vragen op het moment dat  jou het beste uitkomt.

Gerelateerde blogposts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!